Famous hotdogs in Sydney Written by eheroes, december 9th, 2014 Monumentale uitspanningen met een culinair karakter zijn doorgaans gefundeerde stenen bouwsels, maar er zijn ook pleisterplaatsen van lager architectonisch allooi […]
De kunst van het pocheren Written by Ronald Hoeben, januari 29th, 2021 Keukenmeester René Ameling behandelt een klassieke techniek die sous vide bereidingen kan vervangen of overbodig maken: pocheren. René neemt de […]
Panna cotta Written by Ronald Hoeben, november 5th, 2021 Kunstenaar/ontwerper (en Heel Holland Bakt finalist) Maroeska Metz maakt panna cotta met vanille. Dit is het recept: Per persoon 1 […]
Merijn Tol maakt Labneh met gebakken koriander uit Beiroet Written by Ronald Hoeben, april 3rd, 2020 Uit haar kookboek Beiroet, waarin ze haar liefde voor de Libanese keken belijdt, maakt Merijn Tol labneh met een ongebruikelijke […]
Manoella Boeffara kookt in restaurant RIJKS* Written by Ronald Hoeben, april 24th, 2020 Vlak voor de Corona uitbraak had Joris Bijdendijk, executive chef van restaurant RIJKS (1 Michelinster) Manoella Buffara op werkbezoek. Zij […]
Zo worden AGA fornuizen gemaakt Written by Ronald Hoeben, december 3rd, 2015 Gietijzeren AGA fornuizen zijn een begrip onder kookliefhebbers. Het principe van een enkele warmtebron die meerdere ovens en kookplaten verwarmt […]
Paindemie, een unieke snack-ervaring Written by Ronald Hoeben, mei 13th, 2022 Guillaume de Beer, samen met twee anderen patron cuisinier van de Breda Group (o.a. Maris Piper, Restaurant Breda) bedacht tijdens […]