Cees & Stella maken een appelmeisje

Een appelmeisje is de XXL versie van een koekje dat Arnhems meisje heet. Banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella […]

Cees & Stella maken crème brûlée

Aan crème brûlée had Cees Holtkamp zzich nog nooit gewaagd, maar zijn kleindochter Stella was vastbesloten het te proberen. Dus […]

Cees & Stella maken amandelbroodjes

Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken een banketbakkersklassieker: amandelbroodjes. Zowel Cees als Stella proberen een nieuwe variant, uiteraard […]

Cavolo Nero, Italiaanse boerenkool

Leonardo Pacenti, chefkok van restaurant Toscanini in Amsterdam, maakt boerenkool van cavolo nero. Cavolo nero of palmkool is verwant aan […]

Carpaccio!

In de keuken van De Klepel maakt Pieter Damen carpaccio van zijlende, die hij combineert met ansjovis-mayonaise en Parmezaan.

Carnaval bij Bolenius Restaurant

Carnaval viel dit jaar samen met Valentijnsdag. Nu is Valentijnsdag de laatste jaren een piekervaring voor de restaurants, maar dat […]

Carbonara van Snijbonen

Bereiding Snijboon Snijd met een dunschiller lange repen van de snijbonen. Blancheer een halve minuut in gezouten water. Dompel daarna […]