Cees & Stella maken een appelmeisje Written by Ronald Hoeben, november 29th, 2019 Een appelmeisje is de XXL versie van een koekje dat Arnhems meisje heet. Banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella […]
Cees & Stella maken crème brûlée Written by Ronald Hoeben, april 12th, 2024 Aan crème brûlée had Cees Holtkamp zzich nog nooit gewaagd, maar zijn kleindochter Stella was vastbesloten het te proberen. Dus […]
Cees & Stella maken amandelbroodjes Written by Ronald Hoeben, januari 28th, 2022 Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken een banketbakkersklassieker: amandelbroodjes. Zowel Cees als Stella proberen een nieuwe variant, uiteraard […]
Cavolo Nero, Italiaanse boerenkool Written by eheroes, december 8th, 2014 Leonardo Pacenti, chefkok van restaurant Toscanini in Amsterdam, maakt boerenkool van cavolo nero. Cavolo nero of palmkool is verwant aan […]
Carpaccio! Written by Ronald Hoeben, oktober 12th, 2018 In de keuken van De Klepel maakt Pieter Damen carpaccio van zijlende, die hij combineert met ansjovis-mayonaise en Parmezaan.
Carnaval bij Bolenius Restaurant Written by eheroes, maart 9th, 2015 Carnaval viel dit jaar samen met Valentijnsdag. Nu is Valentijnsdag de laatste jaren een piekervaring voor de restaurants, maar dat […]
Carbonara van Snijbonen Written by Ronald Hoeben, juli 2nd, 2015 Bereiding Snijboon Snijd met een dunschiller lange repen van de snijbonen. Blancheer een halve minuut in gezouten water. Dompel daarna […]