Brood bakken (deel 4 van 6): kneden Written by eheroes, maart 17th, 2015 In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]
Brood bakken (deel 3 van 6): gluten Written by eheroes, maart 17th, 2015 In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]
Brood bakken (deel 2 van 6): deegtemperatuur Written by eheroes, maart 17th, 2015 In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]
Brood bakken (deel 1 van 6): de basis Written by eheroes, maart 17th, 2015 In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo en het boek Ik Bak Geweldig, jij trouwens ook zien hoe hij een […]
Broccoli, maar dan lekker Written by Ronald Hoeben, april 30th, 2020 Mari Maris, auteur van De Groentenbijbel, maakt broccoli, met behoud van kleur en knapperigheid. Het recept uit De Groentenbijbel: 800 […]
Broccoli, maar dan lekker Written by Ronald Hoeben, mei 8th, 2020 Mari Maris, auteur van De Groentenbijbel, bereidt broccoli op zo’n manier dat iedereen het lekker vindt.
Brisket, wat is het? Written by Ronald Hoeben, november 9th, 2017 Brisket is een deel van de koe dat borstlappen kan opleveren en tot pekelvlees kan leiden, maar ook een product […]