Brood bakken (deel 4 van 6): kneden

In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]

Brood bakken (deel 3 van 6): gluten

In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]

Brood bakken (deel 2 van 6): deegtemperatuur

In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]

Brood bakken (deel 1 van 6): de basis

In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo en het boek Ik Bak Geweldig, jij trouwens ook zien hoe hij een […]

Broccoli, maar dan lekker

Mari Maris, auteur van De Groentenbijbel, maakt broccoli, met behoud van kleur en knapperigheid. Het recept uit De Groentenbijbel: 800 […]

Broccoli, maar dan lekker

Mari Maris, auteur van De Groentenbijbel, bereidt broccoli op zo’n manier dat iedereen het lekker vindt.

Brisket, wat is het?

Brisket is een deel van de koe dat borstlappen kan opleveren en tot pekelvlees kan leiden, maar ook een product […]