Bloemkooltrio van Petossi Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2017 Bart van Berkel, winnaar Masterchef 2014 en auteur van het kookboek ‘Ontdek het geheim van de chef’ heeft nu een […]
Bloemkooltabouleh uit I Love Groente Written by eheroes, maart 9th, 2015 Uit haar boek I love Groenten maakt Janneke Vreugdenhil tabouleh van bloemkool met granaatappel.
Bloemkoolstructuren Written by Ronald Hoeben, juli 2nd, 2015 Niven Kunz maakt in de keuken van zijn restaurant Niven* witte bloemkool op verschillende manieren en hij combineert dat trio […]
Bloemkoolsoep Written by Ronald Hoeben, juli 1st, 2015 Met smaakmakers als thijm, laurier, sjalot en knoflook maakt Niven Kunz bloemkoolcrèmesoep die vol van smaak is. Natuurlijk kan dat […]
Bloemkoolfondue van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, januari 15th, 2021 Uit haar nieuwe boek A la minute maakt Mari Maris bloemkoolfondue. Dit is het recept zoals het in A la […]
Bloemkoolcouscous met tzaziki Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2017 Bloemkool is populairder dan ooit. Bloemkoolcrème lijkt niet meer weg te denken uit de Hollandse haute cuisine en er duiken […]
Bloemkool met kaassaus nieuwe stijl van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, maart 13th, 2020 Mari Maris, auteur van De Groentebijbel en andere kookboeken waarin groenten de hoofdrol spelen, maakt een eigen variant op bloemkool […]