Bloemkooltrio van Petossi

Bart van Berkel, winnaar Masterchef 2014 en auteur van het kookboek ‘Ontdek het geheim van de chef’ heeft nu een […]

Bloemkooltabouleh uit I Love Groente

Uit haar boek I love Groenten maakt Janneke Vreugdenhil tabouleh van bloemkool met granaatappel.

Bloemkoolstructuren

Niven Kunz maakt in de keuken van zijn restaurant Niven* witte bloemkool op verschillende manieren en hij combineert dat trio […]

Bloemkoolsoep

Met smaakmakers als thijm, laurier, sjalot en knoflook maakt Niven Kunz bloemkoolcrèmesoep die vol van smaak is. Natuurlijk kan dat […]

Bloemkoolfondue van Mari Maris

Uit haar nieuwe boek A la minute maakt Mari Maris bloemkoolfondue. Dit is het recept zoals het in A la […]

Bloemkoolcouscous met tzaziki

Bloemkool is populairder dan ooit. Bloemkoolcrème lijkt niet meer weg te denken uit de Hollandse haute cuisine en er duiken […]

Bloemkool met kaassaus nieuwe stijl van Mari Maris

Mari Maris, auteur van  De Groentebijbel en andere kookboeken waarin groenten de hoofdrol spelen, maakt een eigen variant op bloemkool […]