Cees & Stella maken Victoria’s

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp een klassiek gebakje: Victoria. Daarvoor gebruikt hij roomboter bladerdeeg en banketbakkers […]

Cees & Stella maken een Paris Brest (soezentaart)

Banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken een Paris Brest, een klassieke Franse soezentaart die vernoemd is naar een […]

Easy Apfelstrudel

Wallz Bossman maakt Apfelstrudel met pijnboompitten en Marlene appels uit Südtirol. Doordat hij met kant en klaar filodeeg werkt ias de […]

Koningsdag tompouce, zo maak je die zelf

Bosnisch banketwonder en macaronexpert Eva Korac laat je zien hoe je zelf thuis de klassieke koningsdag tompouce maakt. Je hebt […]

Worteltjes, koffie & linzen

Evert van Dilst, patron cuisinier van d’Ouwe Smisse in Zonnemeire, maakt een tussengerecht met worteltjes die hij op koffiebonen gaart, […]

Moshik Roth revisited

Met zijn laboratoriumtechnieken verwierf hij zich tien jaar geleden in Overveen een reputatie als ‘de Hollandse Ferran Adria’. Inmiddels is […]

Karbonade bakken: Cotelet Suisse

Vergeten groenten zijn inmiddels zo algemeen geworden dat je ze al in de pakjes en potjes van de industrie tegenkomt, […]