Cees & Stella maken Victoria’s Written by Ronald Hoeben, oktober 7th, 2022 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp een klassiek gebakje: Victoria. Daarvoor gebruikt hij roomboter bladerdeeg en banketbakkers […]
Cees & Stella maken een Paris Brest (soezentaart) Written by Ronald Hoeben, april 16th, 2021 Banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken een Paris Brest, een klassieke Franse soezentaart die vernoemd is naar een […]
Easy Apfelstrudel Written by Ronald Hoeben, maart 16th, 2018 Wallz Bossman maakt Apfelstrudel met pijnboompitten en Marlene appels uit Südtirol. Doordat hij met kant en klaar filodeeg werkt ias de […]
Koningsdag tompouce, zo maak je die zelf Written by Ronald Hoeben, april 22nd, 2022 Bosnisch banketwonder en macaronexpert Eva Korac laat je zien hoe je zelf thuis de klassieke koningsdag tompouce maakt. Je hebt […]
Worteltjes, koffie & linzen Written by Ronald Hoeben, oktober 26th, 2018 Evert van Dilst, patron cuisinier van d’Ouwe Smisse in Zonnemeire, maakt een tussengerecht met worteltjes die hij op koffiebonen gaart, […]
Moshik Roth revisited Written by Ronald Hoeben, februari 8th, 2018 Met zijn laboratoriumtechnieken verwierf hij zich tien jaar geleden in Overveen een reputatie als ‘de Hollandse Ferran Adria’. Inmiddels is […]
Karbonade bakken: Cotelet Suisse Written by eheroes, november 9th, 2016 Vergeten groenten zijn inmiddels zo algemeen geworden dat je ze al in de pakjes en potjes van de industrie tegenkomt, […]