American pancakes Written by Ronald Hoeben, september 28th, 2018 Terwijl Hollandse pannenkoeken en Franse crêpes groot en dun moeten zijn, horen American pancakes dik en fluffy te wezen. Ze […]
Americain van tomaten Written by Ronald Hoeben, februari 18th, 2022 Tomas Bron, chef de cuisine en co-patron van restaurant Zoldering in Amsterdam, maakt een snack die in het restaurant in […]
Amba, de onmisbare saus uit de keuken van Tel Aviv Written by Ronald Hoeben, december 16th, 2022 Jigal Krant, auteur van twee kookboeken en een reisgids over de keuken van Tel Aviv, leert ons hoe je amba […]
Amba, betoverende saus uit het Midden Oosten Written by Ronald Hoeben, januari 14th, 2023 Jigal Krant, auteur van twee kookboeken over de keuken en de smaken van Tel Aviv, laat zien hoe je amba […]
Amandelspijs Written by eheroes, december 9th, 2014 Veel amandelspijs bevat geen of amper amandelen, maar wel witte bonen en veel smaakstoffen. Dat geldt uiteraard niet voor de […]
Amandelkrullen (tuiles) Written by eheroes, maart 9th, 2015 ‘Tuile’ is Frans voor dakpan, maar het is ook een elegant, dun, gebogen koekje dat in Nederland als amandelkrul door […]
Amandelcollege Written by eheroes, december 8th, 2014 Amandelen vormen een belangrijke grondstof voor de banketbakkerij. Voor amandelspijs, marsepein en als geschaafde amandelen voor decoratie. De meeste amandelen […]