Desemstarter voor zuurdesembrood maken Written by Ronald Hoeben, april 21st, 2020 Voor het bakken van een zuurdesembrood heb je een desemstarter nodig. Die maak je zelf heel eenvoudig, het kost je […]
Paddenstoelen hunten Written by eheroes, december 15th, 2014 Edwin Florès is gespecialiseerd in wilde planten, met de nadruk op paddenstoelen. Een paar jaar geleden begon hij met het […]
Kip in runderblaas Written by Ronald Hoeben, april 21st, 2016 In de keuken van Restaurant Lute in Ouderkerk maken Peter Lute en Alain Caron een gerecht uit de klassieke Franse […]
Geitenkaas Written by Ronald Hoeben, maart 24th, 2015 De Franse geitenkazen zijn wereldberoemd, maar de Nederlandse geitenkazen krijgen ook een steeds groter publiek. Betty Koster van Kaashandel l’Amuse […]
Masterclass erwtensoep/snert Written by Ronald Hoeben, februari 19th, 2021 Worstmaker Samuel Levie (van Brandt & Levie) geeft een complete masterclass erwtensoep maken. Hij liet zich ooit over het onderwerp […]
De eerste asperges! Written by Ronald Hoeben, maart 28th, 2016 Er is weliswaar een officiële startdatum van het aspergeseizoen (14 april), maar de witte goudkoorts loopt al veel eerder op. […]
Runderhart op de barbecue Written by Ronald Hoeben, april 29th, 2015 Het orgaanvlees, bij slagers bekend als vlees van het vijfde kwartier, laat zich verdelen in de zachte stukken zoals lever, […]