Abrikozenmoes

Abricoteren is een bekende banketbakkerstechniek. Die werkt natuurlijk het best als je de abrikozenmoes of- jam zelf maakt. Dat is […]

Aardpeersoep van Mari Maris

Aardpeer behoort tot de kaste van tot voor kort vergeten groenten. Ooit had aardpeer de rol van aardappel. Uit haar […]

Aardbeientaart!

Maroeska Metz, ontwerper, kunstenaar, kookboekauteur (en Heel Holand Bakt-finalist) maakt een aardbeientaart die je ook een eetbare sculptuur kunt noemen, […]

Aardbeien: wat kun je er mee doen

Gert Jan Hageman, grondlegger van Restaurant Kwekerij De Kas vertelt wat je in de keuken zoal kunt doen (en laten) […]

Aardbeien: teeltmethode

In de aardbeientijd verwerkt Restaurant Kwekerij De Kas er wel 8 kisten per dag van. Als de oogst rijp is […]

Aardbeien: schoonmaken en bewaren

Hoe behandel je aardbeien als je ze geplukt of gekocht hebt? Moet je aardbeien schoonmaken? Gert Jan Hageman, patron van Restaurant […]

Aardbeien: herkomst en teelt

Bij Restaurant Kwekerij De Kas zijn de lijnen van het land naar de keuken kort. Dat geldt zeker voor de […]