Abrikozenmoes Written by Ronald Hoeben, oktober 27th, 2017 Abricoteren is een bekende banketbakkerstechniek. Die werkt natuurlijk het best als je de abrikozenmoes of- jam zelf maakt. Dat is […]
Aardpeersoep van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, februari 26th, 2021 Aardpeer behoort tot de kaste van tot voor kort vergeten groenten. Ooit had aardpeer de rol van aardappel. Uit haar […]
Aardbeientaart! Written by Ronald Hoeben, juni 4th, 2021 Maroeska Metz, ontwerper, kunstenaar, kookboekauteur (en Heel Holand Bakt-finalist) maakt een aardbeientaart die je ook een eetbare sculptuur kunt noemen, […]
Aardbeien: wat kun je er mee doen Written by Ronald Hoeben, mei 28th, 2015 Gert Jan Hageman, grondlegger van Restaurant Kwekerij De Kas vertelt wat je in de keuken zoal kunt doen (en laten) […]
Aardbeien: teeltmethode Written by , mei 28th, 2015 In de aardbeientijd verwerkt Restaurant Kwekerij De Kas er wel 8 kisten per dag van. Als de oogst rijp is […]
Aardbeien: schoonmaken en bewaren Written by Ronald Hoeben, mei 28th, 2015 Hoe behandel je aardbeien als je ze geplukt of gekocht hebt? Moet je aardbeien schoonmaken? Gert Jan Hageman, patron van Restaurant […]
Aardbeien: herkomst en teelt Written by Ronald Hoeben, mei 28th, 2015 Bij Restaurant Kwekerij De Kas zijn de lijnen van het land naar de keuken kort. Dat geldt zeker voor de […]