Vegan burgers van biet of wortel Written by Ronald Hoeben, mei 21st, 2021 Kunstenaar/ontwerper Maroeska Metz beet zich vast in het concept van de vegan burger. Anders dan bij de vertrouwde hamburger is […]
Vegan bitterkoekjes Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2023 Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz maakt vegan bitterkoekjes. Bitterkoekjes waren van huis uit al vegetarisch, deze zijn ook nog veganistisch. Het recept […]
Varkensterrine van Le Garage Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2017 Op de kaart van restaurant Le Garage prijkt een aantal Franse klassiekers. Eén ervan is een terrine van telkens wisselende […]
Varkensrollade recept Written by Ronald Hoeben, december 24th, 2015 Keukenmeester René Ameling, docent van ROC Amsterdam, braiseert (garen met deksel op de pan) een varkensfiletrollade met groenten en aardappel. […]
Varkensrack uitsnijden Written by Ronald Hoeben, december 7th, 2016 Demoslager Gertjan Kiers snijdt een varkensrack uit. Noem het een pork rack of een varkenskarbonade aan een stuk. Een plak […]
Varkenskop vullen Written by eheroes, maart 24th, 2015 Paul Hartering (chef de cuisine van restaurant Gerbr. Hartering) en Floris Brester (charcutier van De Pasteibakkerij) zijn bezig met het […]
Vanja en Titi maken sateh lilit & sambal matah Written by Ronald Hoeben, mei 28th, 2021 Twee specialisten in één keuken: Titi Waber en Vanja van der Leeden. Vanja schreef het prijswinnende kookboek INDOROCK, waarin ze […]