Vanillesoufflé van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, april 22nd, 2025 Samen met zijn kleindochter Stella maakt banketbakker Cees Holtkamp een vanillesoufflé. Doorgaans zijn soufflé’s hartig, maar deze is dus zoet. […]
Vanglap, wat is het? Written by Ronald Hoeben, juli 5th, 2019 De vanglap is een even omvangrijk als bewerkelijk stuk rundvlees. Gertjan Kiers beent het gevaarte uit en haalt er diverse […]
Valencia a/d Dommel Written by Ronald Hoeben, maart 11th, 2022 In zijn restaurant Zarzo* ontvangt patron cuisinier Adrian Zarzo een collega uit zijn geboortestad Valencia: Begoña Rodrigo, die zelf ook […]
Utrechtse sprits Written by eheroes, maart 24th, 2015 Bijgestaan door zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp Utrechtse sprits zoals die ook terug te vinden is in het boek […]
Urban farming, bijenkorf op je dak Written by eheroes, maart 24th, 2015 Op het dak van Restaurant Vermeer* in Amsterdam heeft chefkok Chris Naylor een bijenkorf.
Uitsmijter bakken Written by Ronald Hoeben, mei 10th, 2017 Het onaantrekkelijke van een uitsmijter (2 eieren met ham, kaas op spek op zompige boterhammen) is de drassigheid van het […]
Uitbenen paaslam: Lamszadelrollade Written by Ronald Hoeben, april 9th, 2020 In de slagerij van Chateaubriand in Heemstede beent Meesterslager Johan van Uden een paaslam uit om er een lamszadelrollade van […]