Steak sandwich van Gertjan Kiers

Steak sandwich heeft met een Rueben Sandwich en een Tuna Melt gemeen dat het klassiekers van de Amerikaanse lunchkaart zijn […]

Steak Rossini

Tournedos Rossini is een klassiek gerecht van Auguste Escoffier, grondlegger van de Franse keuken op hoog niveau. Van sterniveau kon […]

Steak à fromage van Johan van Uden

Meesterslager Johan van Uden van slagerij Chateaubriand in  Heemstede maakt een steak à fromage van varkensvlees. Je zou het ook […]

Stars, Food & Art 2015

Jaarlijks komt er in The Grand in Amsterdam een illuster koksgezelschap van wisselende samenstelling bijeen om een uitgebreid diner te […]

Stamppot Goreng

Bereiding Schil de aardappel en zet met water op het vuur en kook gaar. Snijd de knoflook fijn. Snijd de […]

Stamppot Carbonara

Bereiding Schil de aardappelen en kook ze in ruim water gaar. Was en snijd ondertussen de paddenstoelen, sjalot en prei. […]

Staartpepernoot bakken

Het woord pepernoot lijkt op peper als hoofdbestanddeel te wijzen, maar in werkelijkheid is de de peper allang uit de […]