Steak sandwich van Gertjan Kiers Written by Ronald Hoeben, augustus 7th, 2020 Steak sandwich heeft met een Rueben Sandwich en een Tuna Melt gemeen dat het klassiekers van de Amerikaanse lunchkaart zijn […]
Steak Rossini Written by Ronald Hoeben, februari 14th, 2020 Tournedos Rossini is een klassiek gerecht van Auguste Escoffier, grondlegger van de Franse keuken op hoog niveau. Van sterniveau kon […]
Steak à fromage van Johan van Uden Written by Ronald Hoeben, juli 19th, 2019 Meesterslager Johan van Uden van slagerij Chateaubriand in Heemstede maakt een steak à fromage van varkensvlees. Je zou het ook […]
Stars, Food & Art 2015 Written by , oktober 15th, 2015 Jaarlijks komt er in The Grand in Amsterdam een illuster koksgezelschap van wisselende samenstelling bijeen om een uitgebreid diner te […]
Stamppot Goreng Written by Ronald Hoeben, oktober 15th, 2015 Bereiding Schil de aardappel en zet met water op het vuur en kook gaar. Snijd de knoflook fijn. Snijd de […]
Stamppot Carbonara Written by Ronald Hoeben, oktober 15th, 2015 Bereiding Schil de aardappelen en kook ze in ruim water gaar. Was en snijd ondertussen de paddenstoelen, sjalot en prei. […]
Staartpepernoot bakken Written by Ronald Hoeben, december 5th, 2016 Het woord pepernoot lijkt op peper als hoofdbestanddeel te wijzen, maar in werkelijkheid is de de peper allang uit de […]