Salade van 1 minuut Written by Ronald Hoeben, april 27th, 2018 Simpele salade van veldsla, peer, biet, walnoot en feta. Klop in een slakom een glad sausje van een lepel mosterd, […]
Salade Landaise Written by Ronald Hoeben, februari 18th, 2016 Eind 2018 sloot Wil Demandt na 33 jaar de deuren van zijn restaurant Bordewijk in Amsterdam. Van meet af aan […]
Sake Lunch @Okura Amsterdam Written by eheroes, december 1st, 2014 Het schenken van sake bij de (westerse) maaltijd is in Amerika misschien een hippe hobby, hier in Nederland wordt sake […]
Sagardi: de Baskische keuken in Amsterdam Written by Ronald Hoeben, oktober 21st, 2022 In Amsterdam opende restaurant Sagardi zijn deuren om ze direct alweer te sluiten want het was maart 2020, de start […]
Sachertaart maken – deel 2 Written by Ronald Hoeben, februari 9th, 2017 Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken een Sachertaart, dezelfde die Cees jarenlang maakte voor de koninklijke familie. In dit […]
Sachertaart maken – deel 1 Written by Ronald Hoeben, februari 9th, 2017 Bereiding: De koek wordt gebakken gedurende 30 minuten in een oven van 180 graden. Eind 2020 is van De Banketbakker, […]
Rundvlees bouillon maken Written by Ronald Hoeben, september 3rd, 2015 Bouillon is de basis van de keuken en die haal je niet uit een oplosblokje of en poedertje. Bouillon maken […]