Salade van 1 minuut

Simpele salade van veldsla, peer, biet, walnoot en feta. Klop in een slakom een glad sausje van een lepel mosterd, […]

Salade Landaise

Eind 2018  sloot Wil Demandt na 33 jaar de deuren van zijn restaurant Bordewijk in Amsterdam. Van meet af aan […]

Sake Lunch @Okura Amsterdam

Het schenken van sake bij de (westerse) maaltijd is in Amerika misschien een hippe hobby, hier in Nederland wordt sake […]

Sagardi: de Baskische keuken in Amsterdam

In Amsterdam opende restaurant Sagardi zijn deuren om ze direct alweer te sluiten want het was maart 2020, de start […]

Sachertaart maken – deel 2

Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken een Sachertaart, dezelfde die Cees jarenlang maakte voor de koninklijke familie. In dit […]

Sachertaart maken – deel 1

Bereiding: De koek wordt gebakken gedurende 30 minuten in een oven van 180 graden. Eind 2020 is van De Banketbakker, […]

Rundvlees bouillon maken

Bouillon is de basis van de keuken en die haal je niet uit een oplosblokje of en poedertje. Bouillon maken […]