Recept oesters van Nam Kee Written by , september 17th, 2015 Zonder het gelijknamige boek van Kees van Beijnum en de daarop gebaseerde film was de roem van de oesters van […]
Recensie: De Herenkookclub Written by Ronald Hoeben, augustus 6th, 2015 Deze keer belicht Petra Possel een recente verschijning, De Herenkookclub door Tom Kellerhuis. Petra kent de auteur van haver tot […]
Razendsnel knoflook pellen Written by Ronald Hoeben, juli 2nd, 2015 Niven Kunz leert ons een kunstje om een hele bol knoflook snel op te delen in gepelde knoflooktenen.
Ravioli/tortelli maken Written by Ronald Hoeben, februari 18th, 2023 Fabio Antonini is patron cuisinier van Slow Food restaurant Pianeta Terra in Amsterdam. Het restaurant staat sinds kort in de […]
Rauwe mossel Written by Ronald Hoeben, augustus 27th, 2015 Net als er liefhebbers zijn die liever krab dan kreeft eten, zijn er ook mensen die een rauwe mossel prefereren […]
Ratatouille van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, augustus 27th, 2020 Groentengodin Mari Maris, auteur van de succesvolle Groentebijbel, maakt een traditioneel Provencaals gerecht dat vaak een bijgerecht is: ratatouille. Het […]
Ramen van Fuku Ramen in Amsterdam Written by Ronald Hoeben, februari 13th, 2025 Jakub Karchewski maakt in de keuken van zijn restaurant Fuku Ramen in Amsterdam een huisspecialiteit: Ramen met Baambrugs buikspek, Iberico […]