Eendencollege Written by , februari 18th, 2016 In het poeliersbedrijf van Thomas van Meel gaan nogal wat eenden over de toonbank. Thomas vertelt over de verschillende soorten […]
Stroopwafels en stroopkoeken van Cees & Stella Written by Ronald Hoeben, februari 12th, 2021 In de lijst van Hollandse verrukkingen staat de stroopwafel op eenzame hoogte. Het is een product dat uit de fabriek […]
Verse Aanvoer: restaurant Blue Boy Written by , november 22nd, 2016 Horecabaas Casper Reinders heeft acht zaken in Amsterdam, maar dat kunnen er over een paar maanden zomaar dertien zijn, want […]
Witte Asperges Written by Ronald Hoeben, juli 1st, 2015 In de keuken van zijn restaurant Niven* gaat Niven Kunz aan de slag met witte Hollandse asperges. Niven werkt niet alleen […]
Gebakken aardappels Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2016 De fameuze aardappelen van restaurant De Oesterbar in Amsterdam, gebakken door patron cuisinier Ralph Woerde.
De wijnen van Ribera del Duero Written by Ronald Hoeben, januari 4th, 2017 De erkenning van Ribera wijnen heeft pas aan het eind van de vorige eeuw een officiële vorm gekregen met een […]
Verse worst op de barbecue Written by Ronald Hoeben, juni 22nd, 2017 Als je verse worst op de barbecue legt is de kans groot dat de worst al vrij snel zwart begint […]