Pizza Napoletana Written by Ronald Hoeben, oktober 18th, 2019 Om er achter te komen hoe je Napolitaanse pizza maakt, liet Franz Conde, executive chef van Amsterdam Hilton, Dario Guerrasio […]
Pizza met aardappelpuree maken Written by , januari 7th, 2016 Afgelopen zomer is Madina Mamedova op spionagemissie naar Rome geweest. Ze probeerde uit te vissen hoe de twee keer gebakken […]
Pizza bianca van Niemeijer Written by Ronald Hoeben, september 29th, 2023 Bakker Issa Niemeijer-Brown van bakkerij Gebr. Niemeijer in Amsterdam, maakt een pizza bianca. Een witte pizza dus, want er komt […]
Pizza (deel 2 van 2, slot): de juiste vorm en beleg Written by Ronald Hoeben, juli 13th, 2017 Simon Giaccotto, pizzabakker en auteur van De Pizzabijbel, geeft een tweedelige masterclass waarin je leert hoe je thuis een perfecte […]
Pizza (deel 1 van 2): deeg maken Written by Ronald Hoeben, juli 13th, 2017 Bak voortaan professionele pizza’s! Simon Giaccotto, pizzabakker en auteur van De Pizzabijbel, geeft een tweedelige masterclass waarin je leert hoe […]
Pittige Italiaanse worst met vongole Written by Ronald Hoeben, november 19th, 2015 Bereiding Snipper de ui fijn en snijd de wortel in dunne plakjes. Fruit met de knoflook aan in een zware […]
Pithivier masterclass Written by Ronald Hoeben, oktober 8th, 2021 Alain Caron is een Franse kok die al decennia geleden naar Nederland kwam, op tal van bekende adressen kookte maar […]