Pizza Napoletana

Om er achter te komen hoe je Napolitaanse pizza maakt, liet Franz Conde, executive chef van Amsterdam Hilton, Dario Guerrasio […]

Pizza met aardappelpuree maken

Afgelopen zomer is Madina Mamedova op spionagemissie naar Rome geweest. Ze probeerde uit te vissen hoe de twee keer gebakken […]

Pizza bianca van Niemeijer

Bakker Issa Niemeijer-Brown van bakkerij Gebr. Niemeijer in Amsterdam, maakt een pizza bianca. Een witte pizza dus, want er komt […]

Pizza (deel 2 van 2, slot): de juiste vorm en beleg

Simon Giaccotto, pizzabakker en auteur van De Pizzabijbel, geeft een tweedelige masterclass waarin je leert hoe je thuis een perfecte […]

Pizza (deel 1 van 2): deeg maken

Bak voortaan professionele pizza’s! Simon Giaccotto, pizzabakker en auteur van De Pizzabijbel, geeft een tweedelige masterclass waarin je leert hoe […]

Pittige Italiaanse worst met vongole

Bereiding Snipper de ui fijn en snijd de wortel in dunne plakjes. Fruit met de knoflook aan in een zware […]

Pithivier masterclass

Alain Caron is een Franse kok die al decennia geleden naar Nederland kwam, op tal van bekende adressen kookte maar […]