Piccata Milanese Written by Ronald Hoeben, mei 31st, 2019 Italië kent een groot aantal kalfsvleesgerechten op basis van en veel daarvan zijn op basis van platgeslagen lapjes. Piccata Milanese […]
Piccallilly maken met Ricardo van Ede Written by eheroes, december 1st, 2014 Bereiding Pekel de groenten: breng 2,5 liter water met het zeezout aan de kook en laat afkoelen. Maak ondertussen de […]
Picanha: een rosé gebraden staartstuk Written by , maart 16th, 2017 Bart van Berkel, winnaar Masterchef 2014, maakt een rosé gebraden staartstuk. Het staartstuk of picanha is een mager en toch […]
Peyniri: verse Turkse kaas Written by , september 22nd, 2015 Peyniri is een Turkse verse kaas en is vergelijkbaar met feta. Het wordt in potten of blikken verkocht. Peyniri is […]
Petra Possel over Russell Normans Venetië Written by Ronald Hoeben, juni 1st, 2018 Petra Possel recenseert Venetië, het kookboek van Russell Norman dat -zoals de titel al doet vermoeden- de Venetiaanse keuken als […]
Petra Possel Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Lekkerbek. Radiomaker. Schrijver van het boek De Troost van Eten. Restaurantrecensent van de Amsterdamse editie van NRC Handelsblad. Daarnaast ook […]
Pesto maken Written by Ronald Hoeben, mei 15th, 2021 Pesto gaat vooral in potjes over de toonbank. Maar je kunt het heel goed zelf maken, zoals kunstenaar/ontwerper (en Heel […]