Piccata Milanese

Italië kent een groot aantal kalfsvleesgerechten op basis van en veel daarvan zijn op basis van platgeslagen lapjes. Piccata Milanese […]

Piccallilly maken met Ricardo van Ede

Bereiding Pekel de groenten: breng 2,5 liter water met het zeezout aan de kook en laat afkoelen. Maak ondertussen de […]

Picanha: een rosé gebraden staartstuk

Bart van Berkel, winnaar Masterchef 2014, maakt een rosé gebraden staartstuk. Het staartstuk of picanha is een mager en toch […]

Peyniri: verse Turkse kaas

Peyniri is een Turkse verse kaas en is vergelijkbaar met feta. Het wordt in potten of blikken verkocht. Peyniri is […]

Petra Possel over Russell Normans Venetië

Petra Possel recenseert Venetië, het kookboek van Russell Norman dat -zoals de titel al doet vermoeden- de Venetiaanse keuken als […]

Petra Possel

Lekkerbek. Radiomaker. Schrijver van het boek De Troost van Eten. Restaurantrecensent van de Amsterdamse editie van NRC Handelsblad. Daarnaast ook […]

Pesto maken

Pesto gaat vooral in potjes over de toonbank. Maar je kunt het heel goed zelf maken, zoals kunstenaar/ontwerper (en Heel […]