Campingkoken

Glamping staat voor glamour camping, kamperen voor kampeerders die niet in een tent willen en geen beperking hebben van laadruimte […]

Jigal Krant maakt pici met rokerige tomaten en techina

Vooruitlopend op zijn nieuwe boek dat geheel aan de aubergine geweid zal zijn, maakt Jigal Krant pici, een met de […]

Wil Demandt maakt een geitenbout

Wil Demandt was patron cuisinier van  het befaamde restaurant Bordewijk in Amsterdam dat in 2018 haar deuren sloot. Gelukkig kookt […]

Verse Aanvoer: tournedos bij de Thrill Grill

tournedos thrill grill

In de Thrill Grill pionierde Robert Kranenborg met de ‘betere’ hamburger. Met de introductie van een tournedos met Beurre de […]

Platte oester met soja vinaigrette

Als je je restaurant Oester & Soja noemt, laad je bijna de verplichting op je om wat meer met je […]

Aardbeien: schoonmaken en bewaren

Hoe behandel je aardbeien als je ze geplukt of gekocht hebt? Moet je aardbeien schoonmaken? Gert Jan Hageman, patron van Restaurant […]

Een brood maken in een uur en drie kwartier

Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz is voortdurend op zoek naar foolproof recepten voor alledaagse dingen. Zo heeft ze onder het motto ‘iedereen […]