Campingkoken Written by eheroes, december 9th, 2014 Glamping staat voor glamour camping, kamperen voor kampeerders die niet in een tent willen en geen beperking hebben van laadruimte […]
Jigal Krant maakt pici met rokerige tomaten en techina Written by Ronald Hoeben, juni 14th, 2024 Vooruitlopend op zijn nieuwe boek dat geheel aan de aubergine geweid zal zijn, maakt Jigal Krant pici, een met de […]
Wil Demandt maakt een geitenbout Written by Ronald Hoeben, mei 24th, 2024 Wil Demandt was patron cuisinier van het befaamde restaurant Bordewijk in Amsterdam dat in 2018 haar deuren sloot. Gelukkig kookt […]
Verse Aanvoer: tournedos bij de Thrill Grill Written by eheroes, oktober 6th, 2016 In de Thrill Grill pionierde Robert Kranenborg met de ‘betere’ hamburger. Met de introductie van een tournedos met Beurre de […]
Platte oester met soja vinaigrette Written by , september 17th, 2015 Als je je restaurant Oester & Soja noemt, laad je bijna de verplichting op je om wat meer met je […]
Aardbeien: schoonmaken en bewaren Written by Ronald Hoeben, mei 28th, 2015 Hoe behandel je aardbeien als je ze geplukt of gekocht hebt? Moet je aardbeien schoonmaken? Gert Jan Hageman, patron van Restaurant […]
Een brood maken in een uur en drie kwartier Written by Ronald Hoeben, mei 1st, 2025 Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz is voortdurend op zoek naar foolproof recepten voor alledaagse dingen. Zo heeft ze onder het motto ‘iedereen […]