Jus de veau maken Written by Ronald Hoeben, maart 1st, 2024 Keukenmeester René Ameling maakt van 3 kilo kalfsbotten een kalfsjus waarmee je maandenlang de heerlijkste sauzen kunt maken, door je […]
Palačinke, Oosteuropese pannenkoekentaart Written by Ronald Hoeben, mei 15th, 2020 Kunstenaar, ontwerper en kookboekauteur Maroeska Metz maakt palačinke, een van eenzijdig gebakken pannenkoeken gestapelde delicatesse. Dit is het recept: 90 […]
Kwaliteit van Haring Written by Ronald Hoeben, juni 17th, 2015 Hoe nieuw is de nieuwe haring eigenlijk? In elk geval niet spatvers, ze zijn -net als alle haringen- al ingevroren […]
Tomatensaus voor de dappere kok Written by , mei 8th, 2017 BENODIGDHEDEN staafmixer (optioneel) INGREDIENTEN 50 ml olijfolie 1 ui, gesnipperd 4 teentjes knoflook, fijngehakt 1 wortel, grof gehakt 2 stengels […]
Boeuf Bourguignon recept Written by Ronald Hoeben, oktober 22nd, 2015 Bereiding Snij het vlees in blokjes. Pel de ui. Snij de ui grof. Laat de olie heet worden in een […]
Uientaart-sjalottentaart van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, februari 12th, 2021 Uit haar boek A la Minute maakt groentengodin Mari Maris een uientaart van bladerdeeg, uien en sjalotten. Hartverwarmend en simpel […]
Slagroomtruffels maken Written by Ronald Hoeben, november 2nd, 2016 De slagroomtruffel is een banketbakkersklassieker, maar wie maakt ‘m nog zoals het hoort? U raadt het al: Cees Holtkamp natuurlijk. […]