Stella’s Hawaïaanse bananencake Written by Ronald Hoeben, juni 23rd, 2023 Na bijna een jaar in de VS is Stella terug in de keuken van haar opa Cees Holtkamp en ze […]
Stamppot Goreng Written by Ronald Hoeben, oktober 15th, 2015 Bereiding Schil de aardappel en zet met water op het vuur en kook gaar. Snijd de knoflook fijn. Snijd de […]
Kookboekrecensie: Culture Cuisine Cooking Written by eheroes, november 26th, 2015 Petra Possel verdiept zich in het lijvig en fraai uitgevoerd kookboek Culture Cuisine Cooking van de hand van Siu Ling […]
Kaasjavaantjes van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, februari 15th, 2019 Bij Patisserie Holtkamp zijn kaasjavaantjes de meest gewilde zoute koekjes. Samen met zijn kleindochter Stella laat Cees Holtkamp zien hoe […]
Geroosterde aubergine Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2018 Jigal Krant, auteur van TLV, een kookboek over de culinaire mores van Tel Aviv, maakt twee gerechten met aubergine-in-het-vuur. Vegetarisch, […]
Schroefdop vs. Kurk Written by , december 1st, 2015 Met de introductie van de schroefdop op de wijnfles is de sommelier beroofd van zijn kurkentrekker-ceremonie. Daar is gelukkig iets […]
Captains Dinner 2.0 Written by Ronald Hoeben, februari 1st, 2018 Luc Kusters, patron cuisinier van Bolenius Restaurant* laat zich inspireren door de smaken van het klassieke Captains Dinner. Hij maakt […]