Panna cotta Written by Ronald Hoeben, november 5th, 2021 Kunstenaar/ontwerper (en Heel Holland Bakt finalist) Maroeska Metz maakt panna cotta met vanille. Dit is het recept: Per persoon 1 […]
Panforte Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Ouwel om de panforte op te bakken. Wel de vijgen en laat ze goed uitlekken, verwijder het steeltje, snij […]
Paling, snoekbaars & watermunt Written by Ronald Hoeben, september 14th, 2018 De immer montere tweesterrenchef Marin Kruithof maakt in de keuken van zijn restaurant De Lindenhof (Giethoorn) een gerecht met gerookte […]
Paling, Opperdoezer Ronde & kaviaar Written by Ronald Hoeben, augustus 10th, 2018 Tweesterrenchef Onno Kokmeijer, executive chef van restaurant Ciel Bleu in het Okura Hotel in Amsterdam, maakt een gerecht met gerookte […]
Paling, makreel & bloemkool Written by Ronald Hoeben, augustus 3rd, 2017 In de keuken van restaurant ’t Nonnetje** in Harderwijk maakt chefkok Michel van der Kroft een elegant gerecht van gerookte […]
Paling met Mosterdijs Written by , juli 30th, 2015 Bereiding Maak het ijs, Meng de eidooiers met het suiker en klop tot deze dik en blank wordt. Verwarm de […]
Paling in ’t groen Written by Ronald Hoeben, februari 22nd, 2018 Tweesterrenchef Edwin Vinke van restaurant De Kromme Watergang in Slijkplaat (Zeeuws Vlaanderen) maakt een eigen, frisse versie van een Vlaamse […]