Panna cotta

Kunstenaar/ontwerper (en Heel Holland Bakt finalist) Maroeska Metz maakt panna cotta met vanille. Dit is het recept: Per persoon 1 […]

Panforte

Bereiding Ouwel om de panforte op te bakken. Wel de vijgen en laat ze goed uitlekken, verwijder het steeltje, snij […]

Paling, snoekbaars & watermunt

De immer montere tweesterrenchef Marin Kruithof maakt in de keuken van zijn restaurant De Lindenhof  (Giethoorn) een gerecht met gerookte […]

Paling, Opperdoezer Ronde & kaviaar

Tweesterrenchef Onno Kokmeijer, executive chef van restaurant Ciel Bleu in het Okura Hotel in Amsterdam, maakt een gerecht met gerookte […]

Paling, makreel & bloemkool

In de keuken van restaurant ’t Nonnetje** in Harderwijk maakt chefkok Michel van der Kroft een elegant gerecht van gerookte […]

Paling met Mosterdijs

Bereiding Maak het ijs,  Meng de eidooiers met het suiker en klop tot deze dik en blank wordt.  Verwarm de […]

Paling in ’t groen

Tweesterrenchef Edwin Vinke van restaurant De Kromme Watergang in Slijkplaat (Zeeuws Vlaanderen) maakt een eigen, frisse versie van een Vlaamse […]