Paling & rösti van restaurant TROEF

Raymond Plat, co-patron/chef de cuisine van restaurant Troef in Amsterdam heeft zijn sporen verdiend bij tweesterrenrestaurants als De Lindenhof in […]

Paleisbanket

Rutger van den Broek, winnaar van het eerste seizoen Heel Holland Bakt (class 0f 2014) maakt paleisbanket.

Palačinke, Oosteuropese pannenkoekentaart

Kunstenaar, ontwerper en kookboekauteur Maroeska Metz maakt palačinke, een van eenzijdig gebakken pannenkoeken gestapelde delicatesse. Dit is het recept: 90 […]

Paindemie, een unieke snack-ervaring

Guillaume de Beer, samen met twee anderen patron cuisinier van de Breda Group (o.a. Maris Piper, Restaurant Breda) bedacht tijdens […]

Paëlla Valenciana, een masterclass

Chabe Soler heeft in 2020 de wereldbeker van de paëllawedstrijd in Valencia in de wacht gesleept. Ze komt uit Valencia, […]

Paddenstoelenroomsoep van Mari Maris

Mari Maris maakt een hartverwarmende herfstsoep van paddenstoelen die ze verrijkt met room en gefrituurde salieblaadjes. Het recept komt uit […]

Paddenstoelen tartelette plus pompoen-garnituur (optioneel)

De letterlijke vertaling van het Franse woord tartelette is taartje, maar dat klinkt een stuk minder elegant. Mari Maris, auteur […]