Podcast: Manfred Meeuwig praat met koks Written by Ronald Hoeben, juni 24th, 2022 Manfred Meeuwig bestierde jarenlang samen met Sayone Daan een olie, azijn en mosterdhandel in de Amsterdamse Haarlemmerstraat. Maar voor hij […]
Caponata maken Written by Ronald Hoeben, juni 22nd, 2017 Caponata is een Italiaans vegetarisch bijgerecht op basis van groenten dat warm, maar ook koel of lauw gegeten kan worden. […]
Gebraden Speenvarken Written by Ronald Hoeben, oktober 8th, 2015 Bereiding Laat de bonen een nacht weken in veel water zonder zout. Kook de geweekte bonen zachtjes in water met […]
Moscovische Tulband Written by eheroes, december 9th, 2014 Bereiding Verwarm de oven op 175 graden. Zeef de bloem en vermeng met de maïzena en het zout. Snij de […]
Knollentuintje Written by eheroes, december 8th, 2014 Niven Kunz, de jongste Nederlandse chef met een Michelinster, ontpopt zich in zijn boek 80/20 als ambassadeur voor het Westland. […]
Orak arik @ Lachende Javaan Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Snijd de knoflook in dunne plakjes en de spitskool in reepjes. Doe een flinke klont boter in een pan […]
Frituurcollege van Keukenmeester Ameling Written by Ronald Hoeben, maart 26th, 2021 In een compleet college behandelt keukenmeester René Ameling alle aspecten van het frituren