Podcast: Manfred Meeuwig praat met koks

Manfred Meeuwig bestierde jarenlang samen met Sayone Daan een olie, azijn en mosterdhandel in de Amsterdamse Haarlemmerstraat. Maar voor hij […]

Caponata maken

Caponata is een Italiaans vegetarisch bijgerecht op basis van groenten dat warm, maar ook koel of lauw gegeten kan worden. […]

Gebraden Speenvarken

Bereiding Laat de bonen een nacht weken in veel water zonder zout. Kook de geweekte bonen zachtjes in water met […]

Moscovische Tulband

Bereiding Verwarm de oven op 175 graden. Zeef de bloem en vermeng met de maïzena en het zout. Snij de […]

Knollentuintje

Niven Kunz, de jongste Nederlandse chef met een Michelinster, ontpopt zich in zijn boek 80/20 als ambassadeur voor het Westland. […]

Orak arik @ Lachende Javaan

Bereiding Snijd de knoflook in dunne plakjes en de spitskool in reepjes. Doe een flinke klont boter in een pan […]

Frituurcollege van Keukenmeester Ameling

In een compleet college behandelt keukenmeester René Ameling alle aspecten van het frituren