Classic Salade Niçoise Written by Ronald Hoeben, juni 12th, 2020 Mari Maris, auteur van de succesvolle Groentebijbel en een reeks van andere kookboeken in de groentensfeer, maakt een klassieke Salade […]
Kokosmakronen bakken Written by , april 24th, 2017 BENODIGDHEDEN bakpapier INGREDIENTEN 200 g gemalen kokos 100 g lichtbruine basterdsuiker 100 g rietsuiker 100 g eiwit (van 3 M-eieren) […]
Het Rembrandtdiner Written by , september 21st, 2016 Onder de titel Hemels Rembrandt koken Joris Bijdendijk (chefkok van RIJKS Restaurant) en Luc Kusters (patron cuisinier van Bolenius Restaurant) […]
Omelet Written by Ronald Hoeben, juni 11th, 2015 Bereiding Voeg de eieren, het scheutje room, het scheutje water, peper en zout bij elkaar in een kom. Roer de […]
Ossobuco maken Written by Ronald Hoeben, januari 18th, 2018 Voor ossobuco worden er plakken gezaagd van de kalfsschenkel (jarret de veau) met het bot erin. Zo blijft er in […]
Truffelcollege van Maroeska Metz Written by Ronald Hoeben, februari 19th, 2021 Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur (èn Heel Holland Bakt finalist) Maroeska Metz heeft uit Italië een zending van twee soorten truffel gekregen. Hoe herken […]
Sushi college 3 (slot): nigiri sushi maken Written by Ronald Hoeben, september 24th, 2021 Fotograaf Oof Verschuren verdiepte zich jarenlang in de wereld van de sushi tot hij genoeg wist om er een boek […]