Noordzeekrab

De kreeft gaat door het leven als de koning der schaaldieren, maar zowel de langoustine als de krab heeft eigenlijk […]

Nog een brood uit de oven

Met behulp van de Dutch Oven van urbansandindians.com maak ik nog eens een brood uit de oven, dit keer met […]

No waste lunch

Bij restaurant De Echoput, in de bossen rond Apeldoorn, is de keuken al sinds mensenheugnis gespecialiseerd in de verwerking van […]

NK Oestersteken 2015

Wie maakt het snelst dertig oesters open? Dat was de uitdaging op de Nationale Kampioenschappen Oestersteken. Nu eens niet zoals […]

Niven Kunz spreekt

Niven Kunz is een jonge chef met tal van onderscheidingen: hij heeft al jaren een Michelinster en hij is als […]

Niven Kunz

Bij Niven Kunz (34) staan de seinen permanent op groenten. De eigenaar-kok en naamgever van Restaurant Niven in Rijswijk heeft […]

Niki Segnit schrijft een Kookbijbel

Acht jaar heeft ze erover gedaan om de om de opvolger van har Smaakbijbel te schrijven en wat er verscheen […]