Onze sterren

Delen:

Demoslager Gertjan Kiers ontpopt zich als auteur en zijn debuut is een bijbel. Waarvan binnen een week na verschijning al een tweede druk wordt opgelegd. De Vleesbijbel is dan ook een handboek dat in een behoefte voorziet: een geïllustreerd doe-boek voor het slagersvak, vol technische termen en uitbeendemonstraties, uiteraard verluchtigd met een aantal basisrecepten. Kortom, de ideale begeleider van Gertjans Foodtube videoreeks.

 

Geïnteresseerd in vlees? In De Vleesbijbel leert Gertjan Kiers je hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Gertjans Vleesbijbel kun je hier bestellen en als je dat doet help je niet alleen Foodtube, maar ook een zelfstandige, fysieke boekhandel (Mevrouw Hamersma) terwijl het jou niets extra kost.

print

Gerelateerde artikelen