Gerechten

Delen:

In de keuken van Spaghetteria Oost maakt Chef Stefano Cavallari een heerlijke combinatie van groene pappardelle met champignons en gorgonzola. En uiteraard een beetje Parmezaanse kaas.

Benodigdheden:
groene papperdelle (van basilicum)
champignons, gesneden
olie
zout, peper
witte wijn
1 prei
room
2 el gorgonzola
peterselie, fijngesneden
Parmezaanse kaas, geraspt

 

Bereiding:

Bak de champignons in olie met peper en zout tot ze lichtbruin zijn. Giet er een scheutje witte wijn bij en bak nog 2 minuten. Dan een flinke scheut room en de gorgonzala. Voeg er de prei bij. Kook zachtjes door tot gorgonzola gesmolten is. Doe er eventueel nog wat peper erbij. Voeg er een klontje boter bij en laat alles nog even doorsudderen.  Dan de geraspte kaas. Haal van het vuur en doe er de peterselie bij..

print

Gerelateerde artikelen