Konijn, knien in t zoer (deel 1 van 2)

Wil Demandt, patron cuisinier van restaurant Bordewijk in Amsterdam maakt een gerecht dat hem terugvoert naar zijn Limburgse jeugd: konijn […]

Konijn, knien in ’t zoer (deel 2)

Wil Demandt, patron cuisinier van restaurant Bordewijk in Amsterdam maakt een gerecht dat hem terugvoert naar zijn Limburgse jeugd: konijn […]

Kokosyoghurt

In aanvulling op een nagenoeg complete yoghurt-masterclass verdiept Meneer zich in een exotische variant: kokosyoghurt. Die blijkt òòk al zo […]

Kokosmakronen bakken

BENODIGDHEDEN bakpapier INGREDIENTEN 200 g gemalen kokos 100 g lichtbruine basterdsuiker 100 g rietsuiker 100 g eiwit (van 3 M-eieren) […]

Koken zonder zout en peper

Vermaard cuisinier Pascal Jalhaij vertelt over de condimenten die hij in zijn keuken graag gebruikt als vervanging van zout en […]

Koken op vuur, de kracht van Wils

Cuisinier/Meesterkok Joris Bijdendijk, die voor restaurant Rijks in 2017 een Michelinster in de wacht sleepte, mocht 2 jaar geleden gaan […]

Koken met vis in blik

Ingeblikte vis wordt in Nederland weliswaar veel gegeten, maar dan gaat het vrijwel uitsluitend om ingeblikte tonijn en die is […]