Konijn, knien in t zoer (deel 1 van 2) Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2015 Wil Demandt, patron cuisinier van restaurant Bordewijk in Amsterdam maakt een gerecht dat hem terugvoert naar zijn Limburgse jeugd: konijn […]
Konijn, knien in ’t zoer (deel 2) Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2015 Wil Demandt, patron cuisinier van restaurant Bordewijk in Amsterdam maakt een gerecht dat hem terugvoert naar zijn Limburgse jeugd: konijn […]
Kokosyoghurt Written by Ronald Hoeben, november 30th, 2017 In aanvulling op een nagenoeg complete yoghurt-masterclass verdiept Meneer zich in een exotische variant: kokosyoghurt. Die blijkt òòk al zo […]
Kokosmakronen bakken Written by , april 24th, 2017 BENODIGDHEDEN bakpapier INGREDIENTEN 200 g gemalen kokos 100 g lichtbruine basterdsuiker 100 g rietsuiker 100 g eiwit (van 3 M-eieren) […]
Koken zonder zout en peper Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Vermaard cuisinier Pascal Jalhaij vertelt over de condimenten die hij in zijn keuken graag gebruikt als vervanging van zout en […]
Koken op vuur, de kracht van Wils Written by Ronald Hoeben, januari 31st, 2020 Cuisinier/Meesterkok Joris Bijdendijk, die voor restaurant Rijks in 2017 een Michelinster in de wacht sleepte, mocht 2 jaar geleden gaan […]
Koken met vis in blik Written by Ronald Hoeben, februari 22nd, 2019 Ingeblikte vis wordt in Nederland weliswaar veel gegeten, maar dan gaat het vrijwel uitsluitend om ingeblikte tonijn en die is […]