Test: melkopschuimers

Schuimparty in de Foodtube testkeuken. Voor wie graag thuis een cappucino maakt is er tegenwoordig een ruime keuze electrische melkopschuimers. Foodtube […]

Tarbot op de barbecue

Bij het Amsterdamse restaurant Guts (voorheen Guts & Glory) staat, zoals bij zoveel eigentijdse eethuizen, de Big Green Egg binnen. […]

Cees & Stella maken roze koeken

Banketbakker Cees Holtkamp maakt een iconische koek, die normaal gesproken alleen uit de fabriek komt en in supermarkten en sportkantines […]

Zomers tomatengerecht met rauwe tonijn

Op de kaart van bistro Madeleine in Utrecht is er sprake van een tomatenfestival. Dus maakt chef de cuisine Rik […]

Dry aged ribeye uitsnijden

In de rijpkast van slagerij Chateaubriand in Heemstede hangt enkel rundvlees van het Black Angus rund van de Orkney eilanden. […]

Stamppot Carbonara

Bereiding Schil de aardappelen en kook ze in ruim water gaar. Was en snijd ondertussen de paddenstoelen, sjalot en prei. […]

Gepocheerd ei met brood en ham

Foodtube klassieker: Hans Haas, chefkok van restaurant Tantris** in München, maakt een elegant gerecht van stokbrood, ham en gepocheerd ei. […]