Gebraden fazant Written by , december 15th, 2016 Chefkok Henk Markus en souschef Nick Twickler van restaurant Het Ambacht in Heerenveen maken een feestelijk gerecht met gebraden fazant, […]
Gebakken rogvleugel met kappertjes Written by Ronald Hoeben, november 1st, 2019 Dieter Evers, chef de cuisine van The Sea Salt Saloon in Utrecht, fileert een rogvleugel en bakt de filets in […]
Gebakken patrijs met ras el hanout en saus met blauwe bessen Written by Ronald Hoeben, december 13th, 2019 Frans Bon, chef-kok en smaakontwikkelaar van Apollo/Solina maakt een feestelijk gerecht van gebakken patrijs met ras el hanout die hij […]
Gebakken langoustine met zuurdesembrood Written by Ronald Hoeben, mei 6th, 2015 De langoustine, ook wel scampo of nieroogkreeft is een koning van de schaaldieren. Kleiner dan een kreeft, maar met meer […]
Gebakken Eendenborst Written by , juli 7th, 2015 In de keuken van het wijngoed Herdade dos Grous in Alentejo (Portugal) maakt chef Luis Rocha gebakken eendenborst wat in combinatie […]
Gebakken aardappels Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2016 De fameuze aardappelen van restaurant De Oesterbar in Amsterdam, gebakken door patron cuisinier Ralph Woerde.
Gebakken & gerookte paling van Erik van Loo** Written by Ronald Hoeben, november 30th, 2018 In de keuken van zijn tweesterren-restaurant Parkheuvel in Rotterdam maakt Erik van Loo een fraai gerecht van gerookte en gebakken […]