Focaccia college

Kunstenaar/ontwerper (en Heel Holland Bakt finalist) Maroeska Metz leert ons hoe zij focaccia maakt. Smakelijk platbrood dat je door slimme […]

Floris Brester en zijn Pasteibakkerij

Het woord  charcuterie zul je in Nederland  niet snel op een winkelraam lezen. In tegenstelling tot Frankrijk, waar het wemelt […]

Flatbread met za’atar en granaatappelpitten

Merijn Tol, auteur van het kookboek Beiroet, maakt een flatbread, dat ze aankleedt met tomatenpaasta,  za’atar en granaatappelpitten. Ook laat […]

Flammkuchen maken

Meng eerst de droge bestanddelen van het deeg, daarna het water en de olijfolie. Kneed het deeg tot een bal […]

Finanziera alla Piemontese

Adriaan van Raab van Canstein, voormalig patron cuisinier van het legendarische restaurant Le Holandais, maakt een klassieke Italiaanse schotel: finanziera […]

Filet americain, the real stuff

Filet americain is een rauw vleesproduct vermengd met een aangezuurde mayonaise dat je het best zo vers mogelijk eet. Meesterslager […]

Felix Wilbrink maakt Ierse biefstukreepjes

Culinair journalist Felix Wilbrink maakt een even simpel als onweerstaanbaar gerecht van in reepjes gesneden Ierse biefstuk met crème fraîche […]