Focaccia college Written by Ronald Hoeben, mei 7th, 2021 Kunstenaar/ontwerper (en Heel Holland Bakt finalist) Maroeska Metz leert ons hoe zij focaccia maakt. Smakelijk platbrood dat je door slimme […]
Floris Brester en zijn Pasteibakkerij Written by Ronald Hoeben, december 9th, 2022 Het woord charcuterie zul je in Nederland niet snel op een winkelraam lezen. In tegenstelling tot Frankrijk, waar het wemelt […]
Flatbread met za’atar en granaatappelpitten Written by Ronald Hoeben, maart 27th, 2020 Merijn Tol, auteur van het kookboek Beiroet, maakt een flatbread, dat ze aankleedt met tomatenpaasta, za’atar en granaatappelpitten. Ook laat […]
Flammkuchen maken Written by , juni 15th, 2016 Meng eerst de droge bestanddelen van het deeg, daarna het water en de olijfolie. Kneed het deeg tot een bal […]
Finanziera alla Piemontese Written by Ronald Hoeben, juni 2nd, 2023 Adriaan van Raab van Canstein, voormalig patron cuisinier van het legendarische restaurant Le Holandais, maakt een klassieke Italiaanse schotel: finanziera […]
Filet americain, the real stuff Written by Ronald Hoeben, juni 14th, 2019 Filet americain is een rauw vleesproduct vermengd met een aangezuurde mayonaise dat je het best zo vers mogelijk eet. Meesterslager […]
Felix Wilbrink maakt Ierse biefstukreepjes Written by Ronald Hoeben, oktober 22nd, 2021 Culinair journalist Felix Wilbrink maakt een even simpel als onweerstaanbaar gerecht van in reepjes gesneden Ierse biefstuk met crème fraîche […]