Fondant maken

Fondant is een simpel ingrediënt waar niettemin lastig aan te komen is. Dus laten Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella […]

Fonceerdeeg, de ideale taartbodem

Met fonceerdeeg maak je een ideale taartbodem die breed inzetbaar is. Cees Holtkamp doet voor hoe je het maakt en […]

Foie gras: zeven recepten

In Nederland laat de positie van foie gras zich vergelijken met die van wiet: de productie ervan is (in Nederland) […]

Foie Gras in de Elzas

De Elzas is, als het op eten aankomt, misschien wel één van de allertraditioneelste streken van Frankrijk. Het hele jaar […]

Focaccia, Tel Aviv style

Na TLV, het succesvolle kookboek over de keuken van Tel Aviv, komt Jigal Krant met een vegan versie: Land zonder […]

Focaccia pizza

In de keuken van restaurant Toscanini in Amsterdam maakt Madina Mamedova een focaccia met pizza-allure. RECEPT 650 gram bloem 350 […]

Focaccia college

Kunstenaar/ontwerper (en Heel Holland Bakt finalist) Maroeska Metz leert ons hoe zij focaccia maakt. Smakelijk platbrood dat je door slimme […]