Echte Franse uiensoep Written by Ronald Hoeben, januari 31st, 2020 Van Mari Maris wordt wel beweerd dat ze de Nederlandse Ottolenghi personifieert. Nou vooruit, in een jurk dan. Mari werkt […]
Eau de vie uit de Betuwe Written by Ronald Hoeben, augustus 31st, 2017 In Varik (Betuwe) stoken Bas Lubberhuizen en Henk Raaff eau de vie van het plaatselijke fruit. Een Foodtube reportage
Easy melanzane Written by Ronald Hoeben, maart 13th, 2020 Mari Maris, auteur van De Groentebijbel, maakt malanzane alla parmigiana, maar ze besteed minder tijd aan de voorbereiding dan men […]
Easy Apfelstrudel Written by Ronald Hoeben, maart 16th, 2018 Wallz Bossman maakt Apfelstrudel met pijnboompitten en Marlene appels uit Südtirol. Doordat hij met kant en klaar filodeeg werkt ias de […]
Dutch Baby Written by eheroes, december 9th, 2014 Wie in Amerika wentelteefjes zoekt, vindt ze op de menukaart als French Toast. Dikke witte boterhammen, verzadigd met een beslag […]
Duitse biefstuk Written by Ronald Hoeben, oktober 16th, 2020 Frans Bon, chef-kok van kruidenbedrijf Apollo/Solina, ontrukt een klassiek slagersproduct aan de vergetelheid: de Duitse biefstuk. Frans snijdt ‘m vers […]
Dry aged ribeye uitsnijden Written by Ronald Hoeben, mei 8th, 2020 In de rijpkast van slagerij Chateaubriand in Heemstede hangt enkel rundvlees van het Black Angus rund van de Orkney eilanden. […]