De perfecte espresso Written by Ronald Hoeben, april 26th, 2019 Menigeen investeert in een dure espressomachine en een dito koffiemolen. Vervolgens zoek je de beste bonen en kan het spel […]
De perfect gefrituurde frites van Meneer Wateetons Written by Ronald Hoeben, oktober 21st, 2022 De imposante boekenreeks in de culinaire how-to sfeer van Meneer Wateetons werd in oktober 2022 aangevuld met een handboek over […]
De pepernoten van Cees Holtkamp deel 2 Written by eheroes, december 2nd, 2014 Bereiding Meng de rietsuiker met de sinaasappelrasp, het snufje zout en het ei. Voeg de bloem en het bakpoeder toe […]
De pepernoten van Cees Holtkamp deel 1 Written by eheroes, december 2nd, 2014 Bereiding Verhit de honing, 20 gram water en de basterdsuiker tegen de kook aan. Haal van het vuur af […]
De paté van Slagerij de Leeuw Written by eheroes, maart 9th, 2015 In slagerij De Leeuw maakt Denis van Anken kalfsleverpaté met cognac en truffel. RECEPT 125 gram boter 10 gram zout […]
De paté en croûte van Diny Schouten Written by Ronald Hoeben, januari 6th, 2023 Diny Schouten richtte samen met Floris Brester de Pasteibakkerij op, een echte charcuterie in de Amsterdamse Rivierenbuurt waar tal van […]
De pastrami van watermeloen van Bobby Rust Written by Ronald Hoeben, oktober 28th, 2022 Over metamorfoses gesproken: een pastrami van watermeloen in een restaurant dat een zendmast is. Of liever gezegd: was, want het […]