De perfecte espresso

Menigeen investeert in een dure espressomachine en een dito koffiemolen. Vervolgens zoek je de beste bonen en kan het spel […]

De perfect gefrituurde frites van Meneer Wateetons

De imposante boekenreeks in de culinaire how-to sfeer van Meneer Wateetons werd in oktober 2022 aangevuld met een handboek over […]

De pepernoten van Cees Holtkamp deel 2

Bereiding Meng de rietsuiker met de sinaasappelrasp, het snufje zout en het ei. Voeg de bloem en het bakpoeder toe […]

De pepernoten van Cees Holtkamp deel 1

  Bereiding Verhit de honing, 20 gram water en de basterdsuiker tegen de kook aan. Haal van het vuur af […]

De paté van Slagerij de Leeuw

Pate

In slagerij De Leeuw maakt Denis van Anken kalfsleverpaté met cognac en truffel. RECEPT 125 gram boter 10 gram zout […]

De paté en croûte van Diny Schouten

Diny Schouten richtte samen met Floris Brester de Pasteibakkerij op, een echte charcuterie in de Amsterdamse Rivierenbuurt waar tal van […]

De pastrami van watermeloen van Bobby Rust

Over metamorfoses gesproken: een pastrami van watermeloen in een restaurant dat een zendmast is. Of liever gezegd: was, want het […]