Brood bakken (deel 5 van 6): opbollen en voorrijs Written by eheroes, maart 17th, 2015 In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]
Brood bakken (deel 4 van 6): kneden Written by eheroes, maart 17th, 2015 In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]
Brood bakken (deel 3 van 6): gluten Written by eheroes, maart 17th, 2015 In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]
Brood bakken (deel 2 van 6): deegtemperatuur Written by eheroes, maart 17th, 2015 In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]
Brood bakken (deel 1 van 6): de basis Written by eheroes, maart 17th, 2015 In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo en het boek Ik Bak Geweldig, jij trouwens ook zien hoe hij een […]
Broccoli, maar dan lekker Written by Ronald Hoeben, april 30th, 2020 Mari Maris, auteur van De Groentenbijbel, maakt broccoli, met behoud van kleur en knapperigheid. Het recept uit De Groentenbijbel: 800 […]
Broccoli, maar dan lekker Written by Ronald Hoeben, mei 8th, 2020 Mari Maris, auteur van De Groentenbijbel, bereidt broccoli op zo’n manier dat iedereen het lekker vindt.