Brood bakken (deel 5 van 6): opbollen en voorrijs

In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]

Brood bakken (deel 4 van 6): kneden

In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]

Brood bakken (deel 3 van 6): gluten

In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]

Brood bakken (deel 2 van 6): deegtemperatuur

In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]

Brood bakken (deel 1 van 6): de basis

In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo en het boek Ik Bak Geweldig, jij trouwens ook zien hoe hij een […]

Broccoli, maar dan lekker

Mari Maris, auteur van De Groentenbijbel, maakt broccoli, met behoud van kleur en knapperigheid. Het recept uit De Groentenbijbel: 800 […]

Broccoli, maar dan lekker

Mari Maris, auteur van De Groentenbijbel, bereidt broccoli op zo’n manier dat iedereen het lekker vindt.