Blooming onion Written by Ronald Hoeben, mei 18th, 2023 Jarenlang was Sander Louwerens patron cuisinier van het legendarische Amsterdamse restaurant Lof in de Haarlemmerstraat (1995-2015). Inmiddels is hij chef […]
Bloemkooltrio van Petossi Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2017 Bart van Berkel, winnaar Masterchef 2014 en auteur van het kookboek ‘Ontdek het geheim van de chef’ heeft nu een […]
Bloemkooltabouleh uit I Love Groente Written by eheroes, maart 9th, 2015 Uit haar boek I love Groenten maakt Janneke Vreugdenhil tabouleh van bloemkool met granaatappel.
Bloemkoolstructuren Written by Ronald Hoeben, juli 2nd, 2015 Niven Kunz maakt in de keuken van zijn restaurant Niven* witte bloemkool op verschillende manieren en hij combineert dat trio […]
Bloemkoolsoep Written by Ronald Hoeben, juli 1st, 2015 Met smaakmakers als thijm, laurier, sjalot en knoflook maakt Niven Kunz bloemkoolcrèmesoep die vol van smaak is. Natuurlijk kan dat […]
Bloemkoolfondue van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, januari 15th, 2021 Uit haar nieuwe boek A la minute maakt Mari Maris bloemkoolfondue. Dit is het recept zoals het in A la […]
Bloemkoolcouscous met tzaziki Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2017 Bloemkool is populairder dan ooit. Bloemkoolcrème lijkt niet meer weg te denken uit de Hollandse haute cuisine en er duiken […]