Bloemkool met kaassaus nieuwe stijl van Mari Maris

Mari Maris, auteur van  De Groentebijbel en andere kookboeken waarin groenten de hoofdrol spelen, maakt een eigen variant op bloemkool […]

Bloemkool in Sharons Good Food Show

Op het food deck van de Floriade ontvangt Sharon de Miranda Steve Anderson, chefkok van Ma Khin Café in Valencia. […]

Bloemkool beurre noisette

Bloemkool mag zich in brede belangstelling van restaurantkeukens verheugen. Zowel kleur als smaak zijn tamelijk neutraal, dus als kok kun […]

Bloedworst, inktvis & langoustine

Nog een klassieker uit de keuken van het legendarische restaurant Bordewijk (Amsterdam 1985-2018): patron cusinier Wil Demandt maakt een gerecht […]

Bloedworst & slak

Van zijn zelfgemaakte bloedworst maakt Rogier van Dam -patron cuisiner van restaurant Lastage in Amsterdam- een gerecht met linzen, slakken, […]

Bloedworst

Eind 2018  sloot Wil Demandt na 33 jaar de deuren van zijn restaurant Bordewijk in Amsterdam. Van meet af aan […]

Blauwvintonijn

Op de lijst van bedreigde en dus ‘verboden’ vissen prijkt de blauwvintonijn steevast aan de top. Toch is het vlees […]