Bijzondere druiven

Bij de samenstelling van zijn wijnkoopgids De Grote Hamersma editie 2016 blijken er steeds meer onbekende druiven over de proeftafel […]

Bietensalade met aardbeien

Jos Timmer, chef de cuisine en co-patron van Restaurant De Kas, maakt een salade met de eerste aardbeien uit de […]

Bietencarpaccio uit Tel Aviv

Jigal Krant maakt een gerecht dat hij ontdekte bij een restaurant in Tel Aviv. Het wordt geserveerd op een stukje […]

Bieten-tartaar van Bambino

Bambino is een nieuwe, wat simpeler opgezette vestiging van de mannen achter restaurant Bak. Op de kaart veel shared dining […]

Bieten wecken

Wecken is een stokoude techniek van conserveren. Nu zijn alle verse groenten en fruit tegenwoordig het hele jaar door verkrijgbaar, […]

Bieten met linzen en champignons

Uit haar boek A la Minute maakt Mari Maris een stevige schotel van verschillende soorten biet, Le Puy linzen en […]

Bierbrood maken

Brood bestaat normaal gesproken uit meel, gist, zout en water. Maar je kunt het water ook vervangen door bier. Bier […]