Blanquette de veau van Joris Bijdendijk Written by Ronald Hoeben, november 18th, 2021 Joris Bijdendijk, patron cuisinier van restaurant RIJKS* in Amsterdam, verzamelde alle gerechten die hij thuis voor zijn gezin maakt plus […]
Bladerdeeg-schelpen vol zomerfruit Written by Ronald Hoeben, augustus 19th, 2022 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp taartje en een taart van diepvries (roomboter!) bladerdeeg, die gevuld worden […]
Bladerdeeg recept Written by eheroes, december 9th, 2014 Kneed de bloem met de 100 gram boter, het water en het zout tot een deegbal (niet te lang kneden) […]
Black Smoke, barbecue restaurant van Jord Althuizen Written by Ronald Hoeben, juni 21st, 2019 Vorige week opende grillgoeroe Jord Althuizen samen met zijn Belgische vennoot Kasper Stuart een enorm barbecue restaurant op het terrein […]
Bitterkoekjes & bitterkoekjespudding Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2023 Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz maakt eerst klassieke bitterkoekjes, om er vervolgens een heerlijke bitterkoekjespudding mee te maken. Beide recepten vind je […]
Bitterballen maken met Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, april 12th, 2019 Patisserie Holtkamp maakt sinds jaar en dag furore met de banketbakkers croquet, waar de bitterbal uiteraard een afleiding van is. […]
Biologisch Garnalen Kweken Written by , oktober 8th, 2015 Verreweg de meeste grote garnalen die je bij de viswinkel koopt of die in restaurants geserveerd worden komen uit de […]