Frambozencoulis of -saus door Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, juli 5th, 2019 ‘Hoe simpel wil je het hebben?’ is één van de lijfspreuken van Cees Holtkamp. Het geldt zeker ook voor de […]
Artisjokken vullen Written by eheroes, december 16th, 2014 Ik ging eens met Marianne Meijerink, auteur van de gids ‘Dat koop je bij de Turk’ mee boodschappen doen bij […]
Nieuw restaurant The Roast Room Written by Ronald Hoeben, april 18th, 2015 Het is nogal wat: een grillrestaurant van zevenhonderd vierkante meter. Michiel Deenik van Vis aan de Schelde in Amsterdam durfde […]
Paling, snoekbaars & watermunt Written by Ronald Hoeben, september 14th, 2018 De immer montere tweesterrenchef Marin Kruithof maakt in de keuken van zijn restaurant De Lindenhof (Giethoorn) een gerecht met gerookte […]
Verse Aanvoer: restaurant Arles Written by , september 20th, 2016 De Franse kookstijl is wijdverbreid in de Hollandse gastronomie en dus ook in de Amsterdamse restaurants. Minder gebruikelijk is dat […]
Meneer rookt Written by eheroes, december 8th, 2014 Meneer Wateetons neemt ons in zijn boek ‘Over Rook’ mee achter het rookgordijn in zijn keuken. In de video toont […]
Zwezerik Written by eheroes, december 15th, 2014 In de video geeft Gertjan Kiers een leerzaam zwezerik-onderricht, waarna Bert van Buschbach, patron cuisinier van restaurant De Compagnon laat […]