Frambozencoulis of -saus door Cees Holtkamp

‘Hoe simpel wil je het hebben?’ is één van de lijfspreuken van Cees Holtkamp. Het geldt zeker ook voor de […]

Artisjokken vullen

Ik ging eens met Marianne Meijerink, auteur van de gids ‘Dat koop je bij de Turk’ mee boodschappen doen bij […]

Nieuw restaurant The Roast Room

Het is nogal wat: een grillrestaurant van zevenhonderd vierkante meter. Michiel Deenik van Vis aan de Schelde in Amsterdam durfde […]

Paling, snoekbaars & watermunt

De immer montere tweesterrenchef Marin Kruithof maakt in de keuken van zijn restaurant De Lindenhof  (Giethoorn) een gerecht met gerookte […]

Verse Aanvoer: restaurant Arles

De Franse kookstijl is wijdverbreid in de Hollandse gastronomie en dus ook in de Amsterdamse restaurants. Minder gebruikelijk is dat […]

Meneer rookt

Meneer Wateetons neemt ons in zijn boek ‘Over Rook’ mee achter het rookgordijn in zijn keuken. In de video toont […]

Zwezerik

In de video geeft Gertjan Kiers een leerzaam zwezerik-onderricht, waarna Bert van Buschbach, patron cuisinier van restaurant De Compagnon laat […]