Julius Jaspers maakt Bolognesesaus Written by Ronald Hoeben, november 26th, 2021 Heb je een saus, dan heb je een gerecht is een uitspraak van sterrenchef Michel Roux. En het is waar: […]
De 6 belangrijkste deegsoorten Written by Ronald Hoeben, januari 22nd, 2021 In deze video neemt banketbakker Cees Holtkamp met zijn kleindochter Stella de belangrijkste deegsoorten door. Dit zijn de samenstellingen: Pâte […]
Konijn, knien in t zoer (deel 1 van 2) Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2015 Wil Demandt, patron cuisinier van restaurant Bordewijk in Amsterdam maakt een gerecht dat hem terugvoert naar zijn Limburgse jeugd: konijn […]
Verse aanvoer: Baut & Dreesmann Written by Ronald Hoeben, juli 20th, 2016 Ook in het pop up-restaurantwezen heb je al vertrouwde spelers. Kok/restaurateur Michiel van der Eerde opende de vierde editie van […]
Wat is pata negra? Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Wat is pata negra? En wat moet je nog meer weten van Spaanse hammen? Om het Iberische sentiment deelachtig te […]
Recensie: De Herenkookclub Written by Ronald Hoeben, augustus 6th, 2015 Deze keer belicht Petra Possel een recente verschijning, De Herenkookclub door Tom Kellerhuis. Petra kent de auteur van haver tot […]
Asperges met zalm Written by Ronald Hoeben, maart 29th, 2019 Frans Bon, chefkok van Apollo/Solina maakt gewokte asperges met gemarineerde, gebrande zalm