Julius Jaspers maakt Bolognesesaus

Heb je een saus, dan heb je een gerecht is een uitspraak van sterrenchef Michel Roux. En het is waar: […]

De 6 belangrijkste deegsoorten

In deze video neemt banketbakker Cees Holtkamp met zijn kleindochter Stella de belangrijkste deegsoorten door. Dit zijn de samenstellingen: Pâte […]

Konijn, knien in t zoer (deel 1 van 2)

Wil Demandt, patron cuisinier van restaurant Bordewijk in Amsterdam maakt een gerecht dat hem terugvoert naar zijn Limburgse jeugd: konijn […]

Verse aanvoer: Baut & Dreesmann

Ook in het pop up-restaurantwezen heb je al vertrouwde spelers. Kok/restaurateur Michiel van der Eerde opende de vierde editie van […]

Wat is pata negra?

Wat is pata negra? En wat moet je nog meer weten van Spaanse hammen? Om het Iberische sentiment deelachtig te […]

Recensie: De Herenkookclub

Deze keer belicht Petra Possel een recente verschijning, De Herenkookclub door Tom Kellerhuis. Petra kent de auteur van haver tot […]

Asperges met zalm

Frans Bon, chefkok van Apollo/Solina maakt gewokte asperges met gemarineerde, gebrande zalm