Belly on the Bone Written by Ronald Hoeben, december 7th, 2016 Je ziet ze nog niet in de slagersvitrine, maar volgens Gertjan Kiers is dat een kwestie van tijd: belly on […]
Het Luilekkerland van Charlotte & Onno Kleyn Written by Ronald Hoeben, oktober 12th, 2018 Samen met haar vader Onno schreef historica Charlotte Kleyn de geschiedenis van de Nederlandse keuken. Ter introductie kookten vader & […]
Alles over vanillestokjes Written by Ronald Hoeben, november 5th, 2021 Kunstenaar/ontwerper Maroeska Metz heeft Leoncien de Geus op bezoek. Leonciens importeert de vanille die haar familie verbouwt op Madagascar. Zij […]
Frikandel van langoustines Written by Ronald Hoeben, januari 11th, 2019 Als een haute cuisine restaurant en een fastfoodbedrijf de handen ineenslaan kunnen er bijzondere dingen gebeuren. Ter gelegenheid van de […]
Koninginnesoep Written by eheroes, maart 23rd, 2015 In de keuken van Marfo (Lelystad) maakt Pascal Jalhaij koninginnesoep, een recept uit zijn boek ‘Pascal Jalhaij proeft’
Rendang Padang Written by Ronald Hoeben, mei 21st, 2015 Bereiding Breng de kokos aan de kook en laat wat inkoken voeg de gestampte kruiden toe en daarna het rauwe […]
Koolrabi carpaccio & chipotle-mayo Written by Ronald Hoeben, december 6th, 2019 In haar boek Eva’s Keukenkast wijst Eva Posthuma de Boer de weg naar simpele gerechten met minder vlees en vis. […]