De pepernoten van Cees Holtkamp deel 1 Written by eheroes, december 2nd, 2014 Bereiding Verhit de honing, 20 gram water en de basterdsuiker tegen de kook aan. Haal van het vuur af […]
Wildzwijnsstoofschotel Written by eheroes, december 10th, 2015 Theus de Kok (Meesterkok) is als cuisinier al ruim veertig jaar verbonden aan restaurant De Echoput*, waar altijd veel wild […]
De onweerstaanbare slakken van Madeleine Written by Ronald Hoeben, oktober 25th, 2019 Ruben Blokhuis, landelijk bekend als coach Rubbe van de Kelderklasse, is chef de cuisine van Bistro Madeleine in Utrecht. Slakken […]
Mosselen met lamsoor Written by Ronald Hoeben, augustus 27th, 2015 D. P. Arkenbout, patron cuisinier van Brasserie De Vluchthaven, maakt een simpel mosselgerecht met venkel, ui, bleekselderij, een scheutje wijn […]
Masterclass frites bakken Written by Ronald Hoeben, april 2nd, 2021 Na een eerder frituurcollege, waarin hij de diverse frituurmethoden uiteenzet, geeft Keukenmeester René Ameling een masterclass frites bakken. Wat is […]
Moeten/mogen eieren in de koelkast? Written by Ronald Hoeben, april 8th, 2022 Mogen eieren in de koelkast? Zijn witte eieren altijd afkomstig uit legbatterijen? Kookboekauteur Evan Posthuma de Boer geeft antwoord.
Dorade uit de oven Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2017 Een dorade is een smakelijke, betaalbare vis die zich uitstekend leent voor bereiding in z’n geheel. De dorade in de […]