Welke espressomachine kies ik? Written by Ronald Hoeben, november 9th, 2018 Espressomachines voor thuisgebruik zijn er van 500 euro tot vele duizenden. Maar welke kies je? Wat is een warmtewisselaar? Een […]
Alles over Japanse keukenmessen Written by Ronald Hoeben, oktober 29th, 2021 Onno de Weerd verruilde zijn carrière aan het fornuis voor het niche-bestaan als Japanse messenspecialist met een winkel in de […]
Jigal Krant maakt vegan mayonaise Written by Ronald Hoeben, februari 3rd, 2023 Of je vegan mayonaise nog wel mayonaise mag noemen is voor sommigen een omstreden kwestie. Feit is dat als je […]
Het mysterie van de paling Written by Ronald Hoeben, juli 20th, 2018 Op verzoek van Dupan maakten we een rondgang langs een aantal hoofdrolspelers in de wereld van een oerhollands product: paling. […]
3x aardappelpuree van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, februari 7th, 2020 Maris Maris is auteur van een aantal toonaangevende groentekookboeken, waaronder De Groentebijbel, die aan de elfde druk toe is. Uit […]
Pizza met aardappelpuree maken Written by , januari 7th, 2016 Afgelopen zomer is Madina Mamedova op spionagemissie naar Rome geweest. Ze probeerde uit te vissen hoe de twee keer gebakken […]
Wildzwijnsstoofschotel Written by eheroes, december 10th, 2015 Theus de Kok (Meesterkok) is als cuisinier al ruim veertig jaar verbonden aan restaurant De Echoput*, waar altijd veel wild […]