Dutch Baby Written by eheroes, december 9th, 2014 Wie in Amerika wentelteefjes zoekt, vindt ze op de menukaart als French Toast. Dikke witte boterhammen, verzadigd met een beslag […]
Kroketten frituren Written by Ronald Hoeben, mei 12th, 2017 Ten opzichte van kroketten maken lijkt kroketten frituren een fluitje van een cent. Om die misvatting uit de weg te […]
Dé tip voor Wijn en Vinaigrette Written by , augustus 24th, 2015 Vinaigrette is een wijnbederver. Het azijnzuur zorgt ervoor dat je de wijn niet meer goed proeft. Nu is een salade […]
Razendsnel knoflook pellen Written by Ronald Hoeben, juli 2nd, 2015 Niven Kunz leert ons een kunstje om een hele bol knoflook snel op te delen in gepelde knoflooktenen.
Het mysterie van de paling Written by Ronald Hoeben, juli 20th, 2018 Op verzoek van Dupan maakten we een rondgang langs een aantal hoofdrolspelers in de wereld van een oerhollands product: paling. […]
Masterclass rendang maken door Maureen Tan Written by Ronald Hoeben, januari 3rd, 2025 Maureen Tan geeft kookworkshops en schrijft boeken over de Indonesische keuken. Haar laatste boek gaat over rendang, dat niet alleen […]
De Wagyu Reuben sandwich van Slagerij De Leeuw Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2018 Over de exacte herkomst van de Reuben sandwich doen nogal wat legenden de ronde, maar het zou best eens kunnen […]