Tarte Tatin, de échte Written by Ronald Hoeben, januari 26th, 2019 Bij Le Hollandais is het roer sinds 1993 nog nooit omgegooid en dat leek ook heel lang niet te gebeuren […]
De onweerstaanbare slakken van Madeleine Written by Ronald Hoeben, oktober 25th, 2019 Ruben Blokhuis, landelijk bekend als coach Rubbe van de Kelderklasse, is chef de cuisine van Bistro Madeleine in Utrecht. Slakken […]
Masterclass erwtensoep/snert Written by Ronald Hoeben, februari 19th, 2021 Worstmaker Samuel Levie (van Brandt & Levie) geeft een complete masterclass erwtensoep maken. Hij liet zich ooit over het onderwerp […]
Wat kun je met sloffendeeg maken? Written by Ronald Hoeben, januari 22nd, 2021 Banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken sloffendeeg en daar laat Cees zijn fantasie op los. Voor het sloffendeeg […]
Test: Severin Air Fryer Written by Ronald Hoeben, augustus 31st, 2016 De airfryertechniek kent twee populaire uitvoeringen: een pot-model met een frituurmandje onderin en een pan-model met een deksel. Bij het […]
Rivierkreeftjes Written by , juli 7th, 2015 Alentejo is een prachtig gebied in het hart van Portugal, dat naast veel landbouwproducten ook een flinke wijnopbrengst levert. Er […]
Bonen en gezondheid Written by Ronald Hoeben, januari 28th, 2016 2016 is het jaar van de boon. Om dat te onderstrepen schreef Joke Boon (what’s in a name?) een boek […]