Tarte Tatin, de échte

Bij Le Hollandais is het roer sinds 1993 nog nooit omgegooid en dat leek ook heel lang niet te gebeuren […]

De onweerstaanbare slakken van Madeleine

Ruben Blokhuis, landelijk bekend als coach Rubbe van de Kelderklasse, is chef de cuisine van Bistro Madeleine in Utrecht. Slakken […]

Masterclass erwtensoep/snert

Worstmaker Samuel Levie (van Brandt & Levie) geeft een complete masterclass erwtensoep maken. Hij liet zich ooit over het onderwerp […]

Wat kun je met sloffendeeg maken?

Banketbakker Cees  Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken sloffendeeg en daar laat Cees zijn fantasie op los. Voor het sloffendeeg […]

Test: Severin Air Fryer

De airfryertechniek kent twee populaire uitvoeringen: een pot-model met een frituurmandje onderin en een pan-model met een deksel. Bij het […]

Rivierkreeftjes

Alentejo is een prachtig gebied in het hart van Portugal, dat naast veel landbouwproducten ook een flinke wijnopbrengst levert. Er […]

Bonen en gezondheid

2016 is het jaar van de boon. Om dat te onderstrepen schreef Joke Boon (what’s in a name?) een boek […]