Fazant van Demandt Written by eheroes, december 8th, 2014 Eind 2018 sloot Wil Demandt na 33 jaar de deuren van zijn restaurant Bordewijk in Amsterdam. Van meet af aan […]
Fazant uit de oven Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Meer en meer chefs garen liefst de borsten en de poten apart in een Röner, maar Stéphane Reynaud doet daar […]
Fazant plukken Written by Ronald Hoeben, januari 4th, 2018 Midden in zijn restaurant Bordewijk -een Amsterdams instituut- plukt Wil Demandt een speciale fazant: de Tenebrosus. De techniek is op […]
Fazant met prei en paddenstoelen Written by Ronald Hoeben, december 24th, 2015 Theus de Kok, befaamd wildspecialist en als zodanig al decennia verbonden aan de keuken van restaurant De Echoput*, braadt fazant […]
Famous hotdogs in Sydney Written by eheroes, december 9th, 2014 Monumentale uitspanningen met een culinair karakter zijn doorgaans gefundeerde stenen bouwsels, maar er zijn ook pleisterplaatsen van lager architectonisch allooi […]
Falafelmacarons uit TLV Vegan Written by Ronald Hoeben, maart 11th, 2022 Uit zijn boek TLV Vegan (a.k.a. Land zonder melk en honing) maakt Jigal Krant macarons van falafel. Dit is […]
Falafel (deel 5 van 5, slot): het complete broodje samenstellen Written by Ronald Hoeben, oktober 23rd, 2020 Jigal Krant is een kenner van de keuken van Tel Aviv waarover hij een bestseller schreef met de titel TLV. […]