Voorgerecht met zalm

Martijn van Wegen van restaurant Applaus in Lelystad maakt een voorgerecht met rauwe en gebakken zalm

Vlaamse frietkotten

Petra Possel bespreekt een fotoboek vol Vlaamse frietkotten. De kraampjes verdwijnen in rap tempo uit het Belgische straatbeeld. Gelukkig registreerde […]

Vitello Tonnato volgens klassiek recept

Voor 8 personen Ingrediënten: 1 kalfsachtermuis gevliesd 1 eetlepel boter 1 blikje tonijn op water 200 ml mayonaise 2 eetlepel […]

Vitello Tonnato Recept met Rauwe Tonijn Tartaar

Met vitello tonnato in gedachten kun je met kalf en tonijn vele kanten op. Edgar Buhrs, een van de chefs […]

Vitello tonnato

Kees Elfring, patron cuisinier van de restaurants Marius en Worst in Amsterdam, maakt zijn befaamde vitello tonnato op basis van […]

Vitello tongnato

@demoslager Gertjan Kiers maakt vitello tonnato met een ongebruikelijk ingrediënt: kalfstong. Hoe je de kalfstong gaart laat Meesterslager Johan van […]

Viscollege

Langs de kade van de visafslag van IJmuiden komen de kotters dagelijks duizenden kilo’s versgevangen vis afleveren. Met vishandelaar Jacco […]