Cees Holtkamp maakt een (nieuwe) rabarbertaart Written by Ronald Hoeben, juli 11th, 2024 In zijn boek De Banketbakker heeft Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp nagenoeg alle Holtkamp recepten bijeengebracht. In een enkel geval is […]
Cees Holtkamp maakt cheesecake Written by Ronald Hoeben, augustus 9th, 2019 Samen met (en op speciaal verzoek van) zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp een cheesecake met Philadelphia cream cheese, […]
Cees Holtkamp maakt champagneparfait Written by Ronald Hoeben, augustus 15th, 2019 Cees en Stella maken champagneparfait, een delicaat dessert dat smelt op de tong. De recepten vind je uiteraard ook in […]
Cees Holtkamp maakt Brussels banket Written by Ronald Hoeben, oktober 3rd, 2024 Brussels banket is een elegant, halfzacht koekje op basis van amandel met een decoratie van Amarene kers of amandel. ‘Niet […]
Cees Holtkamp maakt bokkenpoten Written by Ronald Hoeben, oktober 27th, 2017 Een koekje van progresbeslag met een vulling van abrikozenmoes, bestrooid met amandelschaafsel en aan twee kanten in de chocolade gedoopt, […]
Cees Holtkamp maakt amandelrotsjes Written by Ronald Hoeben, november 2nd, 2017 Amandelrotsjes zijn de chique versie van pindarotsjes. Cees Holtkamp maakt ze van Victoriabeslag en gesmolten chocolade. Eind 2020 is van […]
Cees Holtkamp en Stella Meijles maken gemberkletskoppen Written by Ronald Hoeben, februari 21st, 2025 Cees en Stella maken gemberkletskoppen. Het zijn een soort tuilles die je kunt vormen als ze net uit de oven […]