Cees Holtkamp maakt een (nieuwe) rabarbertaart

In zijn boek De Banketbakker heeft Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp nagenoeg alle Holtkamp recepten bijeengebracht. In een enkel geval is […]

Cees Holtkamp maakt cheesecake

Samen met (en op speciaal verzoek van) zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp een cheesecake met Philadelphia cream cheese, […]

Cees Holtkamp maakt champagneparfait

Cees en Stella maken champagneparfait, een delicaat dessert dat smelt op de tong. De recepten vind je uiteraard ook in […]

Cees Holtkamp maakt Brussels banket

Brussels banket is een elegant, halfzacht koekje op basis van amandel met een decoratie van Amarene kers of amandel. ‘Niet […]

Cees Holtkamp maakt bokkenpoten

Een koekje van progresbeslag met een vulling van abrikozenmoes, bestrooid met amandelschaafsel en aan twee kanten in de chocolade gedoopt, […]

Cees Holtkamp maakt amandelrotsjes

Amandelrotsjes zijn de chique versie van pindarotsjes. Cees Holtkamp maakt ze van Victoriabeslag en gesmolten chocolade. Eind 2020 is van […]

Cees Holtkamp en Stella Meijles maken gemberkletskoppen

Cees en Stella maken gemberkletskoppen. Het zijn een soort tuilles die je kunt vormen als ze net uit de oven […]