Cees Holtkamp maakt ragout met kalfszwezerik en paddestoelen Written by Ronald Hoeben, april 5th, 2019 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Foodtube’s huispatissier een heerlijke ragout met zwezerik en paddestoelen. Hoewel de ervaring van Cees […]
Cees Holtkamp maakt quadrilletaart Written by Ronald Hoeben, juni 1st, 2018 Bijgestaan door zijn kleindochter Stella Meijles verdiept onze huispatissier Cees Holtkamp zich in het quadrilledeeg en de klassieke taartjes die […]
Cees Holtkamp maakt paaseitjes Written by Ronald Hoeben, maart 29th, 2019 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp paaseitjes met een klassieke bonbonvuling Eind 2020 is van De Banketbakker, het […]
Cees Holtkamp maakt nierbroodjes (directors cut) Written by Ronald Hoeben, december 7th, 2018 In een video van ruim een half uur (!) maken Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles een vergeten snack: […]
Cees Holtkamp maakt mokka-extract Written by Ronald Hoeben, november 2nd, 2017 Mokka is een belangrijke smaak in banketland. Cees Holtkamp laat zien hoe je thuis makkelik zelf mokka extract maakt om […]
Cees Holtkamp maakt kletskoppen Written by Ronald Hoeben, augustus 2nd, 2019 Cees & Stella doen een verzoeknummer: kletskoppen, in Leiden bekend als zere hoofdjes. Een van de allereenvoudigste koekjes, alleen erg […]
Cees Holtkamp maakt kaasstengels Written by Ronald Hoeben, mei 1st, 2024 Cees Holtkamp maakt -bij hoge uitzondering solo- kaasstengels van 3 plakjes roomboter bladerdeeg, 35 gram boter en 100 gram geraspte […]