Cervelas de fruits de mer Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding: Draai de snoekbaars filet twee keer door de fijne plaat van de gehaktmolen en draai dan in de cutter […]
Cees Holtkamp over fondant Written by Ronald Hoeben, juli 27th, 2017 Elke banketbakker werkt ermee, maar voor de thuisbakker blijft fondant een lastig artikel. Cees Holtkamp vertelt hoe en waar fondant […]
Cees Holtkamp over bladerdeeg maken Written by Ronald Hoeben, september 28th, 2016 Bladerdeeg, of mille feuilles, is het verleidelijk krokante omhulsel van veel patisserie. In het besef dat vrijwel niemand daaraan zal […]
Cees Holtkamp maakt zoute pitmoppen Written by Ronald Hoeben, februari 8th, 2019 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp een trommel vol zoute pitmoppen van slechts drie plakjes roomboter bladerdeeg en […]
Cees Holtkamp maakt zijn oer-croquet Written by Ronald Hoeben, januari 8th, 2021 In 2020 bestond de Holtkamp croquet een halve eeuw. Cees gaat terug in de tijd en maakt nog een keer […]
Cees Holtkamp maakt vanillevla/saus Written by Ronald Hoeben, augustus 16th, 2024 Banketbakker Cees Holtkamp herijkt de vanillevla waar hij ooit fan van was. Geen vanilline maar echte vanillestokjes staan aan de […]
Cees Holtkamp maakt rondo’s Written by Ronald Hoeben, september 6th, 2024 Een rondo is een klassieke Nederlandse snack die je in twee variëteiten kunt krijgen: uit de fabriek of uit de […]