Cervelas de fruits de mer

Bereiding: Draai de snoekbaars filet twee keer door de fijne plaat van de gehaktmolen en draai dan in de cutter […]

Cees Holtkamp over fondant

Elke banketbakker werkt ermee, maar voor de thuisbakker blijft fondant een lastig artikel. Cees Holtkamp vertelt hoe en waar fondant […]

Cees Holtkamp over bladerdeeg maken

Bladerdeeg, of mille feuilles, is het verleidelijk krokante omhulsel van veel patisserie. In het besef dat vrijwel niemand daaraan zal […]

Cees Holtkamp maakt zoute pitmoppen

Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp een trommel vol zoute pitmoppen van slechts drie plakjes roomboter bladerdeeg en […]

Cees Holtkamp maakt zijn oer-croquet

In 2020 bestond de Holtkamp croquet een halve eeuw.  Cees gaat terug in de tijd en maakt nog een keer […]

Cees Holtkamp maakt vanillevla/saus

Banketbakker Cees Holtkamp herijkt de vanillevla waar hij ooit fan van was. Geen vanilline maar echte vanillestokjes staan aan de […]

Cees Holtkamp maakt rondo’s

Een rondo is een klassieke Nederlandse snack die je in twee variëteiten kunt krijgen: uit de fabriek of uit de […]